Leiderschap – Ontwikkeling en Training

Leiderschapsontwikkeling

Een mensgerichte strategie als basis

Organisaties investeren steeds meer in het welzijn en de vitaliteit van hun medewerkers, professionals en leiders. Leiderschapsontwikkeling krijgt aandacht en het verlangen naar nieuw leiderschap en een cultuur die aandacht heeft voor de mens is groot.

  • Investeer in Persoonlijk Leiderschap, individueel en in teams: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  • Investeer in een inclusieve cultuur
  • Denk lange termijn

Langs de Methode U analyseer ik en reflecteren we op alle beschikbare, strategische informatie en onderzoeksresultaten zoals een MTO. Aanvullende gesprekken met collega’s helpen de situatie te verrijken. We maken ruimte voor het ongemak, de onderstroom en halen naar boven wat er speelt. En nodig is. Om van daaruit samen richting te bepalen en stap voor stap invulling te geven aan de ontwikkeling van gezond leiderschap, inclusief de benodigde ‘tools’.

Neem contact op

Embodied Leadership

Inzetten en versterken van je fysieke intelligentie

Op school en in ons werk worden we vooral geprezen om ons denken. We hebben afgeleerd om de kracht, signalen, patronen en het vermogen van ons lichaam op te merken.  

Hoe zou het zijn als hoofd, hart en lichaam congruent zijn? Minder stress, meer focus en helderheid, meer veerkracht bij tegenslag. Plezier en vitaliteit; van stress naar flow in 1 minuut door te centreren.

Het belichamen van leiderschap kun je trainen. Je leert simpele, krachtige technieken van Leadership Embodiment toepassen in combinatie met waardevolle inzichten en principes uit mindfulness, aandacht training, neuroscience en de gevechtskunst Aikido.

Zodat jij jouw staat van zijn positief kunt beïnvloeden met jouw lichaam, ademhaling en mentale focus. Stevig staan, letterlijk en figuurlijk.

Dit kan individueel, als team of in groepsverband en voor alle collega’s in jouw organisatie. 

  • Leadership Embodiment Trainingen: internationaal geaccrediteerd, diverse vormen mogelijk. Samen met Anouk Brack, internationaal expert in leiderschapsontwikkeling. 
  • Eendaagse trainingen in Vitaal en Persoonlijk Leiderschap. 
  • Inspirerende workshops als kennismaking en om te ervaren.  

Neem contact op

What if I fall?
Baby, what if you fly?!

Erin Hanson

Ontwikkeling van vrouwelijk potentieel

In-company programma op maat

Te veel talentvolle vrouwen haken af, vallen uit of doen een stap terug. Het ontbreken van feminiene kwaliteiten, van vrouwen én mannen, aan de top van organisaties is de oorzaak. Het gevolg: minder vitaliteit en welzijn, meer verzuim en verloop, hogere kosten.

Wil jij als organisatie investeren in veiligheid en verbinding, als voorwaarde voor persoonlijke groei, innovatie en succesvolle samenwerking?

Wil je inspelen op de ontwikkel- en zingevingsvragen die veel vrouwelijke professionals en leiders bezighouden?

Ik begeleid organisaties in in-company programma’s. Zo halen ambitieuze vrouwen meer uit zichzelf en hun werk. Dat levert veel op, voor hen en in de hele organisatie, ook in harde resultaten.

Neem contact op