Over mij

“Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.” Mahatma Gandhi. Een quote die mij al jaren inspireert in m’n leven en me scherp houdt in m’n handelen.

Leven en leiden vanuit persoonlijke innovatie; met vertrouwen, vrij, in verbinding met jezelf en anderen, vreugdevol. En met betekenisvolle impact!

FASCINATIE VOOR POTENTIE

In mijn studietijd trainde ik al mensen uit het bedrijfsleven. Met de spiegel van de natuur voor leiderschap- en organisatievraagstukken, ontdekte ik ieders kwaliteiten en zag ik de cultuur van de organisatie. Na mijn studie zette ik een succesvolle vestiging op waar mensen, naast hun kennis en ervaring, op hun talenten het werk vonden dat bij hen paste.

In de afgelopen 25 jaar kreeg ik vervolgens het vertrouwen om vele professionals en teams in verschillende organisaties te mogen coachen en organisaties te begeleiden en ontwikkelen in hun verander- en innovatieambities. Middels trainingen, opleidingen en ervaring heb ik mij verder ontwikkeld in persoonlijk leiderschap, potentieontwikkeling en balans.

INSPIRATIE EN REALISATIE

Ik hou van ontwikkeling, mens & organisatie en realisatie. Dat je vanuit je volle zijn, met ál jouw talenten, leiderschap neemt voor wie je wilt zijn en wat je wilt bijdragen.

Het versterken van persoonlijk leiderschap; authentiek, krachtig, stralend. Naar een mensgerichte wereld in balans. Dat is mijn drijfveer!

Mijn klanten beschrijven mij als betrokken, enthousiast, inspirerend en een warm mensen-mens met een flinke dosis resultaatgerichtheid en plezier. Daar ben ik trots op!

Boek een kennismakingsgesprek

My mission in live is not merely to survive, but to thrive. And to do so with some passion, some compassion, some humor and some style. And some impact.

Maya Angelou

AANDACHT VOOR MENS EN ORGANISATIE

Vanuit visie, kennis en ruim 25 jaar ervaring in persoonlijk leiderschap en verandermanagement in uiteenlopende sectoren als de gezondheidszorg, corporate en financiële wereld, met diverse nationale en internationale bedrijfsculturen, denk en kijk ik breed met je mee.

Vanuit mijn oprechte interesse en aandacht voor jou en jouw team(s), voor de mens achter de mens, én het DNA van je organisatie. Zo komen we samen tot de kern. Met praktische handvatten om dagelijks toe te passen. Inspiratie en realisatie. Kwetsbaarheid en vitaliteit. Vriendelijk en duidelijk.

Mijn basis

Je kunt me vinden in de natuur, genietend van de rust en ruimte die ontstaat in de vertraging. Of inspiratie opdoen met poëzie en kunst of een avondje theater.

Ik vind het fantastisch om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Samen met Freek heerlijk toerend in ons cabriootje of een mooie rondreis maken met onze kinderen, Max en Féline.

Je vindt ons vaak aan de bar in de keuken, waar we gezellig spelletjes spelen met elkaar of lekker tafelen. Wat geniet ik ervan om hen te zien opgroeien als prachtige mensen! Daarnaast hou ik van een goed glas wijn, in gezelschap van vrienden.  

Ik vind het geweldig om jou, jouw team(s) én organisatie te laten excelleren in persoonlijk leiderschap. Naar een mensgerichte wereld in balans.

Kom in gesprek! Lees mijn blogs

Meer over mijn achtergrond

Naast mijn achtergrond in Marketing en Verandermanagement, volgde ik o.a. trainingen in Mindfullness bij SeeTrue Opleidingen en Trainingen, Geweldloze Communicatie (Marshall B. Rosenberg) bij Ai-Opener en Leadership Embodiment Fundamentals en Intermediate bij AnoukA.

Mijn coachopleiding tot Holistic Breathing Coach heb ik gevolgd bij Herleva.

Op dit moment volg ik de internationale Leadership Embodiment Trainer (LETT) en Leadership Embodiment Coach (LECT) opleidingen bij Leadership Embodiment (USA) en AnoukA. Ze zijn beiden ICF geaccrediteerd (International Coaching Federation).