Methode & resultaat

Veel leiders en professionals zitten in een ratrace. Presteren, alle ballen in de lucht houden, succesvol willen zijn en aandacht voor de mensen om je heen. Dit leidt veelal tot disbalans; in jezelf, in teams, in organisaties.

De kracht van een organisatie valt of staat echter bij de kracht en vitaliteit van haar medewerkers. Vanuit persoonlijk leiderschap, merkbaar in de cultuur van je organisatie, aangestoken door een mensgerichte strategie.

Hoe zorg je echter dat je hoofd, hart en buik weer congruent zijn? Verbinden, vertrouwen, versterken. Dat gaat over persoonlijke innovatie en leiderschap vanuit authentieke kracht in een veranderende omgeving!

Vulnerability is the
birthplace of innovation,
creativity and change.
Brene Brown

Effectief en resultaatgericht

Persoonlijke innovatie is namelijk geen lineair proces. Vaak willen we iets snel opgelost zien en steken we recht over. Dat werkt, een tijdje. Totdat je terugkomt bij hetzelfde punt.

Persoonlijke innovatie is een cyclische reis en vraagt om reflectie – ruimte – richting.

  • Reflectie met jou, jouw team(s) en in de organisatie.
  • Ruimte maken; in het ongemak of in de onderstroom om van daaruit het potentieel te zien en een bedding te creëren voor groei, creativiteit en verandering.
  • En richting; helder hebben waar je heen wilt en wat je hiervoor nodig hebt.

Zodat jij en de mensen in je organisatie, fysiek, emotioneel en mentaal in hun vrij staan. Én impact maken!

Boek een kennismakingsgesprek

De U: Reflectie – Ruimte – Richting

Ruimte maken voor en investeren in het ontwikkelen en versterken van leiderschap, van binnenuit! In jezelf, jouw team(s) en ingebed in de organisatiestrategie. Het resultaat:

  • Impact voor jezelf, je team(s): ontwikkeling van innerlijk leiderschap, ambitie en balans.
  • Impact op de cultuur van jouw organisatie: betere samenwerking en meer interne verbinding, minder verzuim en uitstroom en meer toekomstgerichtheid.
  • Impact op het resultaat van professionals, teams en organisatie: talent wordt meer benut, meer lerend vermogen en vitaliteit van medewerkers en teams vergroot.
  • Impact van jouw organisatie op de omgeving: invloedrijk als samenwerkingspartner en een aantrekkelijke werkgever voor vrouwen en mannen.
  • Impact op bedrijfsresultaat en human capital: hogere ROI, meer werkgeluk.

Wil je het zelf ervaren of in jouw team(s) of organisatie mogelijk maken? Kom in gesprek! Ik ontmoet je graag.

Neem contact op