Jouw essentie

26 januari 2023

“What lies behind you and what lies in front of you, pales in comparison to what lies inside of you.”
Ralph Waldo Emerson

Weten wie je bent als leider, en wat je daarvan wilt inbrengen in je organisatie en in je leven, betekent dat je jezelf begrijpt.

Terug verbinding maken met jezelf, met je feminiene kwaliteiten, die samen met je masculiene eigenschappen zo nodig zijn in de wereld.

Vrijmaken wat je onbewust misschien nog vasthoudt of wat er niet mag zijn, maar wel is. Een eye opener, iedere keer weer.

Afgelopen week, tijdens de derde tweedaagse van het BLOOM Leiderschap Programma, kwam het samen in ieders essentie. Om de unieke essentiekwaliteiten en innerlijke wijsheid, die voorbij het weten van ons brein gaan, te ankeren.

Of zoals Emerson het beschrijft:
“Find the thing that makes you you, then use it in a way that will help as much of humanity as possible. This is as close as we get to the meaning of life.”

De komende maanden krijgt dat verder vorm. Om met je eigen plan, executie- én verbindingskracht jouw bijdrage de wereld in te brengen. Met als eindresultaat gebalanceerd en authentiek leiderschap.
Blooming women, better world.

13 April start een nieuwe groep vrouwen en de inschrijving is open!

En ik weet: bepalen of dit programma bij je past, doe je niet alleen aan de hand van een post. Dus heb ik ruimte vrijgemaakt in mijn agenda voor een aantal gratis gesprekken. Een eerste ontmoeting waarin we samen jouw vraag en verlangen bespreken die jij wilt omzetten naar groei.

Klinkt interessant? Kijk dan vooral even hier voor meer informatie en het aanvragen van zo’n gesprek.

Alle blogs