Persoonlijke innovatie

20 september 2022

“Als iemand mij kan helpen is Anique het wel! Haar manier van mensen benaderen, inzichten geven, je laten inzien wat er in mij zit en mijn kernwaarden naar boven brengen, heeft mij heel veel gebracht.

Stap voor stap liet zij mij zelf inzien waar ik energie liet weg sijpelen, wat ik waard ben en waar ik eigenlijk voor sta! Vol zelfvertrouwen haalde ik de baan binnen waar ik enthousiast van werd.” (Deel uit een reactie van een coachee).

Hoe gaaf dat ik een bijdrage mag leveren aan hetgeen ik het liefste doe; het ontwikkelen en begeleiden van persoonlijke innovatie. Voor vrouwen, teams én organisaties. Naar een wereld meer in balans.

De reactie is zeker fijn maar het is de weg er naartoe die zo prachtig is om te zien; het vergroten van leiderschap, van binnenuit!

Zo haal je meer uit jezelf en je werk, en ben je veel effectiever en impactvoller voor de organisatie. Niet op halve kracht, maar voluit floreren en leiden.

Laten we wel wezen, als krachtige, ambitieuze vrouwen met diverse rollen en verantwoordelijkheden, die veel kunnen dragen en van alles bereiken, kan het soms een dunne lijn zijn tussen ‘your job’ en ‘not your job’.

Persoonlijke innovatie is een cyclische reis en vraagt om reflectie – ruimte – richting.

  • Reflectie met jou, je team(s) en organisatie
  • Ruimte maken voor wat er is, en mogelijk wordt
  • Helder hebben waar je heen wilt; Richting

Zodat jij en de mensen in je organisatie, fysiek, emotioneel en mentaal in hun vrij staan en impact maken.

“Het mooiste wat ze me gaf was evenwaardigheid!”

Investeer jij in het vergroten van persoonlijke innovatie in jezelf, je team(s) en organisatie? Kom in gesprek! Dan maken we kennis en bespreken we samen je vraag en de uitdaging die je hierin ervaart of ziet.

Leuk je te ontmoeten!

Alle blogs